Share with:


חלבי

אופן הכנה

3 תפוחי אדמה גדולים, חתוכים לקוביות
1 בטטה בינונית,חתוכה לקוביות
10 פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
4 כפות בצל סגול קצוץ
כף פטרוזיליה קצוצה
5 עלי בזיליקום שלמים
4 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס

לרוטב
500 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם גבינת חלומי חתוכה לקוביות
150 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
כף פטרוזיליה קצוצה

מבשלים את תפוחי האדמה והבטטה עד שהם רכים.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מעבירים לכלי ערבוב, מוסיפים את שאר מרכיבי המנה ללא הרוטב ומערבבים היטב.
מעבירים לכלי אפייה חסין חום. ניתן לחלק לשנים
בוזקים מעל את כל מרכיבי הרוטב.
מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים כ 7 דקות עד שהמנה מוקרמת.
בהצלחה ובתאבון 💖

מתכוןמתכון

גראטן תפ"א, בטטה וגבינת חלומי, ברוטב שמשאיר, טעם של עוד🔥_מתכון של טלי כהן – מאסטר מתכונים
טלי כהןספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן

83 מתכונים