Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 קילו קמח לבן מנופה
2 עד שתים וחצי מים פושרים
2כפות מחוקות מלח
4 כפות סוכר

ללוש את הבצק היטב // ליצור 10 כדורי בצק // להשטיח את הכדורים לכריות //למרוח על כל כרית פרוסה דקה של מרגרינה // לעטוף בנילון נצמד ולשים את הבצק לנוח שעתים שלוש לאחר מכן לשטח משטח בשמן לקחת את הכרית למרוח עליו מעט שמן ולפתוח את הבצק כמה שיותר אחר כך לסגור את הבצק משני הצדדים ולאחר מכן לגלגל את הבצק תוך כדאי מתיחה

לשים בתנור על חום של 110 מעלות חום כל הלילה משעה שש בערב עד הבוקר הכל תלוי לפי חום התנור

מוגש עם רסק סחוג וביצה קשה

מתכון : חבר/ת קבוצת מאסטר מתכונים