Share with:


פרווה

אופן הכנה

מפשירים בצק פילו לילה במקרר.
לוקחים 3 דפים בכל פעם
מרססים ספרי שמן/ או מורחים שמן
3 כוסות פיסטוק טחון גס
1/2 כוס סוכר
כפית קינמון
מערבבים ביחד
מניחים על הדפי פילו
מגלגלים ומהדקים הייטב
סוגרים את הפינות הייטב.
לסמן עם סכין ( לא לחתוך עד הסוף)
לאפות ב-180 מעלות
כ-20 דקות.

סירופ –
כוס מים
כוס סוכר
מיץ מלימון אחד
4 כפות דבש
לבשל הייטב על אש נמוכה
לטבול את הבקלוואה בדבש.
לפזר מעט פיסטוק למעלה

מתכוןמתכון

בקלוואה פיסטוק_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים