Share with:


פרווה

אופן הכנה

מפשירים את הבצק לילה במקרר
לוקחים 2 דפים בכל פעם
מרססים ספרי שמן/ או מורחים שמן
כוס שקדים טחונים גס
כוס אגוזים טחונים גס
1/2 כוס סוכר
כפית קינמון
מערבבים ביחד
מניחים על הדפי פילו
מגלגלים ומהדקים הייטב
סוגרים את הפינות הייטב.
לסמן עם סכין ( לא לחתוך עד הסוף)
לאפות ב-180 מעלות
כ-20 דקות.

הסירופ-
כוס מים
כוס סוכר
מיץ מלימון אחד
4 כפות דבש
לבשל הייטב על אש נמוכה
כ- 20 דקות.
לטבול את הבקלוואה
חג מתוק ושמח💞

בצק פילו ממולא עם שקדים ואגוזים_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

148 מתכונים