Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים.
1 קילו קמח.
כוס סוכר.
100 גרם חמאה.
תמצית וניל.
2 כפות שמרים יבשים.
2 בצים.
חצי כוס חלב פושר.
2 כוסות מיים ולפי הצורך ( כוס חד פעמי לשתיה קרה.).
אופן ההכנה.
בקערת המקסר לשים את החמאה סוכר והשמרים.
לערבב היטב.
להוסיף בצים חלב וניל .להמשיך לערבב לאחר מיכן את המיים לפי הצורך. כ..7 דקות לישה.
לכסות לתת תפיחה כ..שעה.
לחלק ל4 כדורים.
לרדד כול כדור לעיגול לחתוך למשולשים.
למלות בשוקולד .
לגלגל קורוסון.
למרוח ביצה. לתת תפיחה 20 דקות.
לאפות בחום 200 עד הזהבה.

בצק בריוש_טובה ניסים
טובה ניסיםספר המתכונים של
מתכון של

טובה ניסים

163 מתכונים