Share with:


בשרי

אופן הכנה

מעשה ידיה של בתי היקרה❤️👏💋

עלי גפן אם טריים אז יש להרתיח מים..להכניס את העלים לכמה דקות-עד שהצבע שלהם משתנה לירוק עתיק להוציא.

אם עלים מצנצנת קנוייה אז להשרות במים חמים לחצי שעה

למילוי
2 כוסות אורז עגול במים פושרים לחצי שעה בערך..מוציאה את האורז שמה עליו תבלינים: מלח
פלפל שחור
מרק עוף
בשר טחון ( אפשרי אני הכנתי צמחוני)
2 עגבניה קצוצה דק
2 בצל
כף רסק
1 כפית סוכר חום
רבע כוס שמן
חצי כוס קוסברה
חצי כוס פטרוזליה

לשים בתחתית הסיר פרוסות בצלים שהם יהיו בתחתית הסיר (לא ממליצה לשים עגבניות התחתית הסיר יש להם נטיה להישרף מהר וזה משפיע על הטעם של כל הסיר . ומעל הבצל כן אפשרי להניח את העגבנייה .

לרוטב
לערבב מים חמים עם 1 כפות סוכר חום או לבן , 1 כפית מלח אבקת עוף וחצי מיץ לימון לערבב ולשפוך על הסיר עד לכיסוי .

להרתיח על אש גבוהה 15 דקות ולהנמיך לעוד שעה ורבע לפחות על אש נמוכה עד שלא נשאר מים .

ממליצה לגרד סלק אדום על פומפיה ולפזר מעל פרוסות הבצל שבתחתית הסיר. הסלק מוסיף טעם מתקתק.

בצל ועלי גפן ממולאים_מתכון של כרמלה שמואל
כרמלה שמואלספר המתכונים של
מתכון של

כרמלה שמואל

64 מתכונים