Share with:


כשר לפסח בשרי

אופן הכנה

מצרכים
5 תפו"א מבושלים ומרוסקים
250 גרם בשר עוף טחון
2 בצלים קצוצים
2 ביצים קשות לחתיכות
1/3 חבילת פטרוזיליה
1 כף דבש
2 כפות אבקת בצל
1 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית פלפל שחור גרוס

הכנת המילוי
1)במחבת עם קצת שמן מטגנים את הבצל עם הבשר עד להזבה
2)מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים וממשיכים לטגן לעוד כמה דקות ומכניסים מקרר❄

1)לוקחים חלק מהעיסה של התפוחי אדמה ועושים צורה של קערית קטנה ושמים קצת מילוי וסוגרים את הקציצה
2) טובלים את הקציצות בקמח מצה ולאחר מכן בביצה
3)מחממים שמן ומטגנים מצד לצד אבל לא בשמן עמוק ומניחים על נייר סופג

בנטז' טוניסאי משודרג
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

447 מתכונים