Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

3 כוסות קמח תפוחי אדמה.
כוס וחצי מים(כוס חד פעמי שתיה קרה)
2 ביצים.
חצי כפית מלח.
מילוי
בצל קצוץ
סלסלת פטריות
כף פפריקה
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור.
כפית כמון.

ההכנה:
לערבב היטב את חומרי הבלילה זה קצת קשה בהתחלה אחר כך נעשה חלק וקל.
לשמן מחבת לנגב את המחבת בנייר מגבת
ואז בעזרת מצקת לקחת על פעם מהבלילה ולטגן בשני צדדים.(לפזר על כל המחבת).
מילוי :לטגן בצל קצוץ להוסיף לטיגון את הפטריות עד ממש ריכוך ולתבל.
על על עלה להניח באמצע מהמלית ולגלגל שני קיפולים פנימה ואז גילגול לבלינצ'ס.

בלינצ'ס לפסח במילוי פטריות_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

171 מתכונים