Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

הבצק…
4 כוסות קמח
100 גר'חמאה
1 אפיה
חצי כוס שמן
3/4 כוס מים
ללטש הכל יחד
מנוחה כ15 דקות

המלית…
200 גר' גאודה מגורדת
100 גר גבינת פטאקי 16%
50 גר' גבינת פטה
כף קמח
1 ביצה
כף גבינה לבנה
כפית מלח
1/4 כפית פילפל שחור
לערבב הכל יחד

לרדד את הבצק
לקרוץ ריבועים
לשים עם כף מהמלית באמצע
לקפל לצורת משולש
עם מזלג לסגור את הבצק
בחיבורים של הבצק
לשים בתבנית עם דף אפיה
להכין את השאר באותה צורה
למרוח ביצה על הבורקס
180 מעלות
כחצי שעה

נגמרה המלית ונשאר בצק
ממרח בטעם שוקולד(עילית.חלבי)

מרדדים וקורצים עיגולים
עם כפית לוקחים מהממרח
מקפלים מהצדדים
ומגלגלים כרולדה
שמים בתבנית על דף אפיה
כך מכינים את שאר הבצק
180 מעלות
כחצי שעה

בורקס גבינות / ערגליות שוקולד_יפה וקס ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

565 מתכונים