חומרים:⚘
בצק פילאס טורקי
או כל בצק שרוצים
חצי קילו בשר
כפית תבלין קציצות
חצי כפית תבלין קבב
חצי כפית כמון
קורט אגוז מוסקט
רבע כפית פלפל צ'לי גרוס
3/4 כפית מלח
חופן פטרוזליה
חופן כוסברה
2 בצל
3 שיני שום
3 כפות שמן
לציפוי:
למרוח ביצה ושומשום
אופן ההכנה :⚘
לגרד בצל לקצץ פטרוזיליה וכוסברה לתבל לערבב הכל לשים במחבת ולטגן את הבשר עד שהוא מחליף את ציבעו לרדד את הבצק לחתוך למלבן לשים מלית בשר לקפל לשניים לסגור ולהדק טוב בעזרת מזלג למרוח ביצה ושומשום לאפות ב180 מעלות 25 דקות⚘roz