Share with:


חלבי

אופן הכנה

היא קראה לזה בצק שק" מ …ואני קוראת לזה בצק חשק …(חמאה,שמנת,קמח) יום שקט ורגוע ..עם ישראל חי השם ישמור על כולם 🇳🇮.ישראלה אזולאי תודה על ההשראה
בוריקיטס שמתחסלים ברגע
בהשראת נני עמיצור

אופן הכנה כמו שאני מכינה.
במעבד מזון אני שמה:
כמעט חבילה שלמה קמח אוסם קטן(משאירה כרבע כוס לקימוח בסוף)(בחבילה קטנה יש 2.5 כוסות שזה 350 גרם)
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות.
ומעבדת לקמח גרגירי.
מוסיפה גביע שמנת חמוצה
ומעט מלח ומעבדת מעט. בפולסים רק עד שזה מתגבש לגוש.
מוציאה למשטח,מקמחת מעט מלמעלה ומלמטה ומאחדת לבצק נעים ונח.
עוטפת בניילון נצמד ולמקרר לפחות לחצי שעה.

מכינה מילוי:
מערבבת חבילה טוב טעם של טרה 250 גרם
2 כפות גבינה לבנה
2 כפות נפוליון שום שמיר
מעט מלח
מערבבת. וזה המילוי.
מחממת תנור ל180 מעלות תכנית תנור רגילה.
תבנית תנור עם נייר אפייה.

על נייר אפיה מקומח מעט שמה חצי מהבצק ומקמחת מעט גם מעל.
מרדדת לעלה.קורצת עיגולים.
שמה מילוי וסוגרת טוב לסהרון.
אני גם עושה סגירה עם צביטות מי שיודעת אבל לא חובה.
מורחת ביצה ומפזרת שומשום.
ואופה עד שמזהיב בערך חצי שעה
תהנו,יאמי יאמי👌👌👌

מתכוןמתכון

בוריקיטס שמתחסלים ברגע❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

883 מתכונים