Share with:


פרווה

אופן הכנה

למרכיבים
400 גרם קמח חיטה 70%בתוספת עוד 7 כפות
100 גרם קמח קונידיטור
2 כפות אינסטנט ווניל
כף שמרים יבשים
1/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
2 ביצים
2 כוסות (כוס מידה)
מים פושרים
תלוי בספיחת הקמח

חופן צימוקים
כף אניס
שקית ווניל
לציפוי שומשום
ביצה טרופה

להכנה
מעבירים למיקסר וו לישה את הקמחים. שמרים. סוכר אינסטנט. ווניל
מערבבים היטב. יוצרים גומחה במרכז הקמח ושופכים את הביצים
מערבבים לשים ומוסיפים שאר המרכיבים. מומלץ להוסיף את המים בהדרגה מתחילים ב-3/4 כוס מים תוך כדי לישה מוסיפים מים בהדרגה לקבלת בצק נעים ומעט דביק משמנים את הבצק אפילו בפנוכו ולשים מעט ומכסים להתפחה. בין 1/2 שעה לשעה. מוציאים אוויר ומחלקים לכמה כדורים / שתיים ומניחים על תבנית מרופדת. להתפחה מברישים בביצה מקושקשת ומעל כל כדור לפזר שומשום מעבירים לתנור שחומם מראש ל–180 מעלות להזהבה יפה
מאחלת לכולם ולכל עם ישראל ימים טובים ומאושרים

בולו מתוק / לחמניה מיוחדת
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

63 מתכונים