Share with:


בשרי

אופן הכנה

1/2 קילו בשר מ'ס 2 עם מעט שומן.
1 בצל קצוץ דק דק
חצי חבילה כוסברה קצוצה
חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה
לחמניה מושרת במים וסחוטה
1 ביצה
כף בהרת איכותי
חצי כף כמון
מלח פלפל לפי טעמכם
15 תחתיות ארטישוק קפואות שבושלו רבע שעה במים ומקוררים לגמרי.

אופן הכנה:
מערבבים את הבשר הטחון עם כל החומרים. מתבלים.
מרכיבים את הבשר עם הארטישוק.
מצפים בקמח ואחרי בביצה ומטגנים בשמן חצי עמוק.
מניחים בצד.
החומרים לרוטב:
10 שיניים שום קצוצים
פלפל גמבה חתוך לקוביות
כף כורכום
כף כמון
מלח פלפל לטעמכם.
מטגנים קלות את השום מוסיפים את הפלפל גמבה.
מוסיפים ליטר אחד של מים מתבלים מבאים לרתיחה מתבלים.
מניחים את הארטישוק בתוך הסוטג. מכסים מבשלים על אש בינונית 45 דקות.
בהצלחה

ארטישוק ממולא בשר_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

263 מתכונים