*חומרים*
1 חבילת תמרים בוואקום.
4 שזיף יבש ללא חרצן.
חצי כוס אגוזי מלך
3 כפות טחינה גולמית
2 כפות חלב סויה
2 כוסות פצפוצי אורז.
*הכנה*
יש לטחון את כל המרכיבים ביחד עד לקבלת מסה אחידה.
לתבנית קרח בצורת אצבעות/ניתן לכדרר גם עיגולים,יש להדק את מסת התמרים
להשאיר בהקפאה עד להתייצבות.
*ציפוי*
200 גר שוקולד מריר+1 כף שמן מומס
3/4 כוס פצפוצי אורז.
לערבב הכל יחד.
לטבול את אצבעות התמר/כדורים ולהניח להתייצבות במקרר.
באהבה ענקית
אורנה ועלני💕💕💕💕💕