Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים :
300 גרם שוקולד מריר
100 מייל שמנת מתוקה
כפית חמאה
2 כפות קרם נוגט
50 גרם שקדים גרוסים
50 גרם קשיו גרוס
50 גרם אגוז לוז גרוס
50 גרם אגוז מלך שבור גס
2 כוסות פיצפוצי אורז

אופן ההכנה :
שמים את השמנת מתוקה והכפית חמאה בבן מארי ( אמבט מים ) מביאים כמעט לרתיחה
מסירים מהאש מוסיפים את קובוית השוקולד והקרם נוגט מערבבים לקרם אחיד וחלק
מוסיפים את האגוזים ופיצפוצי האורז מערבבים לתערובת אחידה
מעבירים לתבנית אפיה בגודל בינוני מרופדת בנייר אפיה
משטחים באופן אחיד בעזרת כף ,מכניסים למקפיא לחצי שעה
מוציאים מהתבנית וחותכים לאצבעות
**** מומלץ לשמור בקירור.

אצבעות שוקולד ואגוזים
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

117 מתכונים