Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מרכיבים:
1 בצל חתוך לרצועות דקות
1 כוס וחצי אורז (פרסי)
1 כף שמן
5 כפות תבלין לאורז בסגנון מרוקאי (ניתן להשיג בחלקת תבלינים בסופר או בחנות תבלינים)
מלח
פלפל לבן
חצי כפית מרק עוף

אופן ההכנה:
בסיר מוסיפים כף שמן
מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את האורז ונותנים טיגון גם לאורז לכמה דקות 3-4 דקות עד שכל האורז מקבל צבע לבן ומצופה בשמן .
מוסיפים את הטיבול המרוקאי מעט מלח .מעט פלפל לבן ומרק עוף ומערבבים היטב .

מוסיפים 2 כוסות ורבע מים רותחים(מי שאוהב אורז ממש רך שיוסיף עוד רבע כוס מים )
מתבלים
רבע כפית מלח
רבע כפית מרק עוף
קמצוץ פלפל לבן
טיבול לאורז מרוקאי
מערבבים היטב
מביאים לרתיחה
מנמיכים את הלהבה להכי נמוך
מכסים בנייר אפיה ומכסה
מבשלים כ 12 דקות
מכבים ומעבירים מיד לשיש על גבי מגבת רטובה
מחכים 10 דקות
ובתאבון 🥰

אורז עשיר בסגנון מרוקאי👌_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

136 מתכונים