Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

הכי פשוט שיש
בסהכ בצק פריך שקדים
200 גר חמאה או מרגרינה
חצי כוס סוכר
תמצית וניל כפית . או 2 שקיות סוכר וניל
3/4 כוס אבקת שקדים
ביצה 1 או 2 חלמונים
3 כפות קצפת גולמית . או לחלבי שמנת מתוקה
קמח 4 כוסות . אם צריך עוד להוסיף עוד קצת
חצי כפית א. אפיה
הבצק צריך להיות די יבש ולא דביק
לערבל הכל לקרם חוץ מהקמח וא. אפיה . להוסיף בסוף וללוש רק עד שהכל מתאחד . כדי שישאר הפריכות חשוב מאוד לא ללוש הרבה .
לתת מנוחה רבע שעה במקרר .
לרדד ולקרוץ עיגולים למלא ממרח תמרים ומעל מעט אגוזי מלך טחונים מי שאוהב .
ליצור משולש כמו בתמונה ולאפות 180 מעלות עד שמשחים .
זילפתי מעל גנש שוקולד מריר וקצפת יחס 1/1.
להמיס ולקרר מעט
כל כך פשוט וטעים .
לשם תרגיל קניתי אוזני המן שנמכרים בקונדיטוריות ובחניות ופשוט זוועה . אסור לקנות
תעשו בבית הכי טוב
פריך ,טעים, וטרי

מתכוןמתכון

אוזני המן_מתכון  של מגי מרגלית – מאסטר מתכונים
מגי מרגליתספר המתכונים של
מתכון של

מגי מרגלית

26 מתכונים