עוגת תפוזים מקורמלת_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית עוגות בחושות קטגוריית מאפינס (מתוק) שחר שולמית – מידות אוניברסליות תבנית נון סטיק משומנת ומסוכרת קוטר 24 סנטימטר מצרכים… 4 ביצים גודל לארג' 3/4 כוס סוכר (150 גרם) סוכר וניל 2/3 כוס אינסטנט וניל (80 גרם) ½1 כוסות קמח (210 גרם) כוס קוקוס (90 גרם) אבקת אפיה (10 גרם) קורט מלח כוס שמן (240 […]

עוגת גבינה פירורים בזילוף ריבת חלב_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

המצרכים לעוגה בתבנית פאי 22 לבסיס: 3 כוסות קמח כוס ח"פ שקוף 3/4 כוס סוכר 1 ביצה 1 שקית אבקת אפיה 1 שקית סוכר וניל 1 כוס שמן גרידת לימון אופציונלי אופן ההכנה : בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבסיס ומערבבים היטב בעזרת מזלג עד לקבלת בצק פירורים לוקחים כוס אחת מפירורי הבצק ומפזרים בתבנית […]

מגולגלות מבצק פריך_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

מתכון מצויין שקיבלתי מחברתי היקרה נורית יונה ישר אלכם. מצרכים: קג קמח שתי שקיות סוכר וניל שקית אבקת אפייה כוס מיץ תפוזים סחוט טרי 2 חבילות נטורינה/ מחמאה גרידת תפוז/לימון. קורט מלח. מליות: ממרח תמרים ואגוזים/ ממרח קרם עוגיות/ לוקום/ריבה עם קוקוס/שוקולד אופן ההכנה: 1. במיקסר : להכניס את החומרים לפי הסדר וללוש במיקסר עד […]

ירקות כבושים_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

אפשר כל ירק שרוצים מצרכים: כרוב לבן כרובית לפת סלרי גזר שומר שום פלפל ירוק חריף פרוסות משלוש לימונים ללא הקליפה עכשיו שלב הנוזלים לצינצנת של 1 ליטר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שליש חומץ שליש מיץ לימון שליש מים 1 כף מלח לכל ליטר נוזל אופן ההכנה: 1. לקלף את הירקות ולחתוך אותם לשטוף אותם היטב ולסנן 2. לקחת […]

תפוח עץ על מקל בציפוי קרמל אדום_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

חייב לנקות וליבש טוב טוב את התפוחים לפני כל התהליך. ילדי שנות ה – 70 ו 80 זכרים את הממתק הזה שכל כך אהבנו תרשמו לי כאן את זיכרון הילדות שלכם מהתפוח משתמשים רק בכף עץ!!! מצרכים: הכוס היא כוס חד פעמי קר. צבע מאכל בכל צבע שרוצים. 7 תפוחים מסוג גראנד סמית' 7 מקלות […]

בלינצ'ס טעים טעים ומתוק_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

  מספיק ל – 11-14 בלינצ'סים לא משנים מתכון מנצח חומרים לבלילה: 300 מ"ל חלב ( או 150 מ"ל חלב ו 150 מ"ל רויון ) 150 גרם קמח רגיל 2 ביצים 30 גרם חמאה מומסת מעט מלח….אבל ממש מעט חומרים למלית: 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה רכה 5% 1 גביע (250 גרם) גבינת שמנת […]

בצק פילו ממולא תפוחים וגבינת מסקרפונה מתוק_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

בצק פילו ממולא תפוחים וגבינת מסקרפונה מתוק מי שרוצה פרווה יוותר על הגבינה מצרכים: 1 חבילת בצק פילו ( אני מעדיף פילאס) ,,,אפשר גם בצק פילו 4 תפוחים גרנד סמית 2 אגסים 100 גרם מסקרפונה 50 גרם אגוזים 50 גרם צימוקים חצי כוס סוכר חום כפית קינמון 1כף מיץ לימון 50 גרם חמאה / מחמאה […]

מתכון מרוקאי לריאות בקר וחומוס_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

וזה כל כך טעים היכן כל המרוקאים תספרו לי מה זה מעלה בכם. מתכון פצצה שקיבלתי מחברה אלופה חופית אלמקייס מצרכים- 1. חבילה אחת של חומוס קפוא 2. חצי קילו ריאות בקר 3. צרור כוסברה 4. שמונה שיני שום קצוצות 5. כפית כמון 6. כף מרק עוף 7. שתי כפיות פפריקה מתוקה מהולה בחצי כוס […]

קאפקייקס_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

  מצרכים: 3 כוסות קמח תופח 1 כוס סוכר לבן 1 כוס סוכר חום 2 כפות רום 1 כפית סודה לשתייה 1.1/4 כוס מים /חלב / מיץ תפוזים 1 כוס שמן 6 כפות שוקולית 5 ביצים הקרם לקישוט: מיכל שמנת 250 מ״ל ו 3 כפות גדושות אינסטנט וניל. כל הקישוטים זה עניין של ניסיון ותכניקה […]

עוגת טורט תותים מצויירת_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

4 ביצים כוס וחצי קמח שקית אפיה שקית סוכר וניל כפית תמצית וניל חצי כפית תמצית רום כוס סוכר כוס שמן(הכל כוס חד פעמי שתיה חמה) לקצפת : שמנת מתוקה 250 מ"ל. 4 כפות אינסטנט פודינג כף סוכר. תותים ושוקלד מומס להקציף ביצים(ללא הפרדה) עם הסוכר לקצף לבן ויציב. להנמיך את המיקסר למהירות נמוכה ולהוסיף […]

מקרוד_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

קילו סולת כוס קמח כוס סוכר כוס שמן אבקת אפיה. 2 כפיות תמצית וניל. למילוי: 2 ממרח תמרים. כף קינמון אגוזים טחונים סירופ: 3 כוסות מים 2 כוסות סוכר חצי לימון במערבל ללוש את הבצק לתת לו לנוח חצי שעה. להכין את המלית לערבב את כל חומרי המלית להכין את הסירופ לבשל מים סוכר ולימון […]

פנקייק בניחוח סילאן_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים

כוס מידה אוניברסלית בקערה מערבבים 1 ביצה כף סוכר 2 יוגורט יופלה חצי כוס חלב כוס קמח 1 אפיה כף סילאן מניחים את הבלילה ל 5 דקות מנוחה משמנים מחבת ועם כף מדידה לוקחים מהבלילה ומוזגים למחבת מנערים קלות את המחבת כשיוצא בועות הופכים לצד שני לדקה ומוציאים לצלחת

עוגיות בולו_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

  טעם של עוד ועוד. 100 גר' חמאה. כוס סוכר 2 ביצים. תמצית וניל. סוכר וניל. אבקת אפיה. כוס שקדים טחונים. חצי כוס אגוזים טחונים. 2 כפות קוקוס חופן צימוקים. 4 כוסות קמח 3/4כוס שמן. חצי כוס לימון גרידת לימון(במקור זה תפוז אני החלפתי ללימון ואין טעים מזה) לקישוט שומשום ושקדים. ללוש את הבצק הוא […]

פסטרמה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית עופות קטגוריות פסח שחר שולמית – מידות אוניברסליות מצרכים למשרה… נתח של חזה הודו נקבה טרי כוס מים רותחים (240 מ"ל) כפית מחוקה מלח 2 כפיות מחוקות פפריקה מרוקאית בשמן 1/2 כפית פלפל שחור גרוס 1/2 כפית שום גבישי 1/3 כוס שמן (80 מ"ל) אופן ההכנה … שוטפים את נתח החזה ומניחים אותו בקערה […]

מגולגלות קינדר/בלונדי נימוחות🤩_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 300 גרם קמח 3 כפות סוכר חצי שקית אבקת אפייה 170 גרם חמאה קרה – חתוך לקוביות 2 חלמונים חצי כוס חלב *כל ממרח שבא לכם 😉 *אצבעות קינדר אופן הכנה – שמים בקערת מיקסר את כל היבשים + חמאה ולערבל בוו גיטרה למרקם […]

עוגיות סנדוויץ_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 בצק פריך שקדים 200 גרם חמאה או מחמאה מאוד רכה כוס אבקת סוכר – כוס שתיה חמה ח.פ שקית אבקת אפיה 2 חלמונים חצי כוס מיץ תפוזים כף גרידת תפוז 3 כפות שמן ווניל קורט מלח כוס שקד טחון מולבן חצי כוס קורנפלור כ- […]

ענן גבינה 🎂☁️🍰_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 גבינה לבנה 750 גר׳ 1 גביע שמנת בטעם טבעי – אני שמה של נפולאיון 5 ביצים XL מופרדות 4 כפות קורנפלור מלאות 2 סוכר וניל 1 כוס סוכר 3 כפות פודינג וניל מלאות יש להוציא את כל המצרכים שיהיו בטמפ' החדר במקביל למלא את […]

ג'אבן_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 3 חלבונים 4 כוסות סוכר כוס מים 2 גרגירי מסטיקה כתושים. לבשל את הסוכר המסטיקה והמים על אש נמוכה למשך 20-25 דק להקציף את הביצים ולהתחיל לזלף לתוך המיקסר את הסירופ החם. לתת למיקסר לעבוד במהירות גבוהה במשך 20-25 דקות. ולזלף על קערית

אוזני המן / מגולגלות קינמון_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

מהבצק של אוזני ההמן הכנתי מגולגלות קינמון. לבצק 4 כוסות קמח. סוכר וניל 10 ג' שקית אבקת אפיה 2 חלמונים חצי כוס סוכר. 4 כפות שמן 200 גרם חמאה רכה. חצי כוס חלב. ללוש היטב לבצק חלק להכניס שעה למקרר. למילוי: כוס סוכר חום. קינמון 25 גרם חמאה מומסת. . לחלק את הבצק ל2 לרדד […]

עוגת שיש תפוזים_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית עוגות בחושות תבנית נון סטיק קוטר 22 סנטימטר משומנת ומקומחת מדליקים תנור לחום של 160 מעלות שחר שולמית – מידות אוניברסליות מצרכים… 3 ביצים גודל לארג' כוס סוכר (200 גרם) סוכר וניל כוס שמן (240 מ"ל) ¼1 כוסות מיץ תפוזים (300 מ"ל) כוס קוקוס (90 גרם) 2 כוסות קמח (280 גרם) קורט מלח אבקת […]

סופריטו בשר ותפו"א_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

במקור התבשיל אמור להתבשל כשעתיים וחצי על הגז בבישול איטי ובלי כמעט נוזלים אבל אני קיצרתי תהליכים והרתחתי מראש את הבשר(נתח מס' 5) בסיר לחץ מתכון פצצה שקיבלתי מחברה אלופה חופית אלמקייס מצרכים: 1 נתח צלי בשר מס' 5 שהורתח מראש בסיר לחץ עם עלי דפנה ופלפל אנגלי(לא חייב להשתמש בכל הכמות) 4 תפו"א בינוניים […]

עוף בשום לימון ודבש_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

מתכון לעוף בשום לימון ודבש: מצרכים ל-6 מנות: 6 כרעיים שלמים נקיים ושטופים לימון שלם פרוס לעיגולים ראש שום שלם חצוי לרוחבו 8 כפות דבש מלח פלפל שחור גרוס פלפל לימון-ניתן להשיג בכל חנות תבלינים למי שאין יכול לוותר ולשים רק פלפל גרוס כף תבלין טוסקנה חצי כף רוזמרין מיובש רבע כוס שמן זית אופן […]

קובה סלק_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

  הקובה: מצרכים: 1 קילו סולת מעט פלפל שחר מעט מלח אופן הכנת הקובה: לשים את הסולת עם הפלפל והמלח ביחד עם מים עד לקבלת בצק רך וגמיש. המילוי לקובה: 1 קילו בשר בקר טחון 1 בצל גדול קצוץ רבע צרור כוסברה טריה קצוצה פחות מרבע פיטרוזיליה קצוצה פפריקה אבקת מרק עוף בהרט לקובה אופן […]

קעריות עלי סיגר עם כבדי עוף בטריאקי_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

  אפשר גם לאפות את הקעריות בתוך תבנית של מאפינס. אופן הכנת הקעריות : 1. מחממים שמן עמוק בסיר לא רחב מידי 2 מניחים את העלה בשמן ועליו את המצקת כדי ליצור גומה ואת הצורה. 3. כשהעלה זהוב יפה, מוצאים ומניחים על נייר סופג. כבד עוף עם פטריות ברוטב טריאקי מצרכים למנה: 1קילו כבדי עוף […]

פול יבש ענק עם כמון ומלח_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

בבית מרוקאי וגם אלג'יראי אין כמו לשבת בשבת ולאכול את הפולים כמו גרעינים וזה ממכר!!!! אז למתכון מצרכים : קילו וחצי פול יבש ענק המון כמון מלח חצי לימון 2 עלי דפנה אופן ההכנה : 1. משרים את הפולים כל הלילה בהמון מים ולמוחרת שוטפים היטב. 2. מכנסים את הפולים לסיר גדול מאוד ביחד עם […]

ז'אבן מרוקאי_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

אפשר לצבוע אותו בצבעי מאכל ולהוסיף אגוזים מצרכים: 1 לימון 3 חלבונים 1 ק"ג סוכר 100 גרם פיסטוקים קלויים שלמים (50 גרם לזאבן ו 50 גרם לקישוט) 100 גרם שקדים קלויים שלמים (50 גרם לזאבן ו 50 גרם לקישוט) 1 כוס מים 3 טיפות מיי ורדים 1/2 כוס סוכר (לקפץ בחלבון) 10 גביע תבלין מסתיקה […]

עוגת סוכר וקוקוס בחושה _מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

  לתחתית העוגה כוס סוכר כוס קוקוס לבלילה 3 ביצים חצי כוס סוכר. כוס קמח שקית אפיה שקית סוכר וניל חצי כוס שמן לבשל את הסוכר עד שנהפך לקרמל לצקת בתבנית גם דפנות התבנית לפזר מעל קוקוס ואז את הבלילה לאפות בחום 180 חצי שעה- 40 דקות לצנן ואז להפוך אותה

טארטלטים במלית קרמל שוקולד לבן ופייטה – גנאש שוקולד פרלינה – כיפת שוקולד נימוחה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

טארטלטים מהחלומות קטגוריית טארטלטים (מתוק) קטגוריית מתוק וטעים וללא אפיה מצופה בגלסאז' ציבעוני (אופציונלי) שחר שולמית – מידות אוניברסליות השתמשתי בטארטלטים מוכנים באריזה של 24 יחידות ממליצה לאפות את הטארטלטים כשהם ריקים בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות במשך 10 דקות הם נעשים קריספיים מצרכים לקרמל שוקולד לבן… 1/2 כוס סוכר (100 גרם) 1/3 […]

כדורי שוקולד ואגוזי לוז בציפוי שוקולד_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  מצרכים: 250 מיל שמנת מתוקה או קרם קוקוס 250 גרם שוקולד מריר 3 כפות נוטלה חצי כוס אגוזי לוז קלויים טחונים או שקדים קלויים טחונים 350 גרם בסקויטים טחונים דק או לפי הצורך אופן הכנה : להמיס את השמנת מתוקה יחד עם השוקולד במיקרוגל להוסיף את ממרח הנוטלה ולערבב היטב . להוסיף את אגוזי […]

עוגת שקדים ותפוחים_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים

חומרים: 5 ביצים 1 כוס סוכר 2 שקיות סוכר וניל. חצי כוס שמן 200 גר שמנת חמוצה/לפרווה 3/4 כוס מיץ תפוזים. 1 כוס קמח 2 כפות אינסטנט פודינג וניל 1 שקית אבקת אפייה. 2 כוסות שקד לבן טחון. 2 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות. 3 כפות פרוסות שקד לבן. ציפוי: 1 כף דבש מהול עם […]

עוגת שוקולד_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים

*חומרים* 3 ביצים 1 סוכר וניל 1 כוס סוכר חצי כוס שמן. 1 כוס קמח 3 כפות שוקולית 3 כפות קקאו 2 כפות אינסטנט פודינג 1 שקית אבקת אפייה. 2 כפות גדושות ריבה(מה שיש בבית) חצי כוס חלב/לפרווה לשים סויה. *ציפוי* 1 כף דבש מהול בחצי כוס מים 100 גר שוקולד מריר מומס *הכנה* להקציף […]

עוגיות שקדים ושומשום_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים

  *חומרים* 2 כוסות שקדים טחונים 1 כוס שומשום 1 כוס בוטנים קלויים וגרוסים. 1.5 כוסות סוכר 2 שקיות סוכר וניל 1 ביצה 7 כוסות קמח מנופה 400 גר חמאה/מחמאה רכה מאד 1 כוס שמן *קישוט* שקדים/אגוזים *הכנה* כוס=מידה אונברסלית. בקערה להכניס את כל החומרים ולאחד לבצק אחיד. לקרוץ עיגולים,להניח שקד/אגוז אפייה ב180 כ20 דקות,עד […]

עוגת שוקולד,דבש ואגוזים😋_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים

*חומרים* 2 כוסות אגוזים טחונים 1 כוס שוקולד ציפס. 1 כוס קמח 2 כפות קקאו 1 אינסטנט פודינג בטעם שוקולד. 1 שקית אבקת אפייה. 5 ביצים קורט מלח 3/4 כוס סוכר 3 כפות קרם דבש. 3/4 כוס שמן 1 כוס מים רותחים *ציפוי* 200 גר שוקולד מריר מומס עם 1 מיכל שמנת מתוקה. *הכנה* כוס […]

פאי קפה ואגוזים (שחיתות מפוצצת קלוריות🤨)_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

לבצק: 4 ביצים כוס סוכר חצי כוס נס קפה(האבקה) 2 כוסות קמח 50 גרם חמאה חצי כוס חלב אבקת אפיה להקציף ביצים להוסיף שאר החומרים תוך כדי הקצפה בהדרגה. לקצפת שמנת מתוקה 4 כפות נס קפה(האבקה) חצי שקית אבקת סוכר וכן כן 50 גרם חמאה מומסת כוס אגוזים טחונים להקציף לקצף אחיד. לאפות את העוגה […]

עוגת שוקולד כהה רכה ועסיסית בציפוי גאנש שוקולד 🎂🍰🧁🍩🍪_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים

  עוגה מושלמת….קלה להכנה…אפשר ללא הפרדת הפרדת ביצים אך..ממליצה כן להקציף…אפשר ב..3 תבניות אינגליש /מלבנית שווה לתבנית 28. כוס אוניברסלית חומרים : 3 ביצים L 1.5 כוסות סוכר 2/3 כוס קקאו 2.5 כוסות קמח תופח (רגיל + אפיה.) 1/3 כוס שוקולית 1 שקית א.אפיה 2 כפות ת.וניל 50 גר שוקולד מריר מגורד גס 1/4 כפית […]

עוגת גבינה בחושה שיש_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

(כל העוגה 3 ביצים וללא אבקת אפיה) לתערובת קערה ראשונה 2 ביצים. כוס סוכר כפית תמצית וניל. שקית סוכר וניל. כוס מים חמים. כוס וחצי קמח חצי כוס שמן לערבב היטב . לתערובת קערה שניה: 500 ג' גבינה לבנה 9%. שקית סוכר וניל. ביצה. חצי כוס חלב 4 כפות אינסטנט פודינג וניל עם פיצפוצי שוקולד. […]

חומוס ופלאפל שעועית_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

  300 גרם שעועית מושרה 24 שעות על חצי כפית סודה לשתייה. כוס ו 3/4 טחינה 2 שיניי שום חצי לימון סחוט מלח לפי טעם אופן הכנה: לבשל את השעועית עד ריכוך לסנן לעביר למעבד מזון. להוסיף את שאר החומרים. לעבד עד קבלת מרקם קרמי אולי צריך להוסיף מעט מים לפי הצורך. לטעום ולהוסיף מלח […]

מאפינס מסיבת אגוזים_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים

כוס מידה אוניברסלית בקערה מקציפים 2 ביצים 2 סוכר וניל חצי כוס סוכר מוסיפים 3/4 כוס מים 50 גרם נטורינה רכה 2 כוסות קמח 1 אפיה 3 כפות ממרח "מסיבת אגוזים" מערבבים היטב מסדרים סלסלות נייר בתבנית שקעים ומוזגים מהבלילה בכף מדידה 180 מעלות 25/30 מעלות לבזוק אבקת סוכר כשמצטננות

ספגטי ואפונה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים

קטגוריית תוספות שחר שולמית – מידות אוניברסליות מצרכים… 500 גרם אפונה ירוקה כפית מלח לבישול האפונה כוס בצל יבש 1/3 כוס פטרוזליה יבשה כפית מחוקה פלפל שחור גרוס 2 כפיות מחוקות מלח כפית מחוקה כורכום 2 כפיות מחוקות פפריקה מרוקאית בשמן 1/2 כוס שמן (120 מ"ל) 5 כוסות מים רותחים (1.200 מ"ל) 680 גרם רוטב […]

עוגת אגוזים עם מייפל,מאפינס שוקולד צ'יפס ועוגת שוקולד ❤ תערובת אחת ❤_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים לכניסה למתכון 👇👇👇

6 ביצים L כוס סוכר כוס שמן כוס קצפת צמחית 2 כוסות קמח 1 אבקת אפיה. תוספות – אגוזים/ חלווה/ שוקולד מגורד / או קצפת אופן ההכנה- 2 תבניות אינגלייש ו- 8 יחידות מאפינס משומנות ומקומחות. 1) להקציף ביצים לקצף יציב ותפוח. להוסיף סוכר – הקצפה של 5 דקות לפחות. להנמיך מהירות להוסיף שמן, קצפת, […]

בורקס בשר🌺🌺_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

בצק עלים חצי חבילה של בשר טחון. בבשר צרור פטרוזליה קצוץ שן שום כתוש. בצל מגורד כפית וחצי מלח חצי כפית פלפל שחור מעט פפריקה בשמן. לערבב הכל לסדר לאורך בקצה הבורקס לגלגל לחרוץ עם הסכים מעט בגב הבצק. למרוח בשמן וחלמון לפזר שומשום לאפות בחום 180 45 דקות

לחם טורקי_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

כוס ו3/4 קמח(כן לא התבלבלתי זו הכמות). כף סוכר כף שמרים כפית מלח כוס מים פושרים ללוש 5 דקות את הבצק הבצק אמור להיות רך להשאיר להתפחה לסדר בתבנית עגולה אפשר חד פעמי רגילה להשאיר מכוסה שוב להתפחה חצי שעה ליצור גומות עם האצבעות ואז עם הסכין צורת שתי וערב לאפות בחום 170 חצי שעה.

עוגיות שיבולת שועל_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים

בננות ושוקולד ציפס כוס מידה אוניברסלית בקערה מועכים 2 בננות עם כף סוכר מוסיפים כוס שיבולת שועל עבה 1/4 כוס שוקולד ציפס 2 כפות קמח כוסמין מערבבים היטב מניחים בצד ל10 דקות ביידים רטובות קורצים מהבצק מגלגלים לכדור ומועכים בכף היד ומניחים בתבנית מרופדת 180 מעלות 25/30 דקות

לחם מטורף ללא שקית הכי טעים שיש 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים

500 גרם קמח לחם. כף שמרים כף סוכר כף מחוקה מלח 2 כפות שמן 2 וחצי כוסות מים פושרים כוס אונברסלית. אופן הכנה: מערבבים בקערה את כל החומרים עם כף עץ. מכסים עם ניילון לחצי שעה. אחרי חצי שעה.. מרטיבים את הידיים מקפלים מארבע כיוונים.. ככה עושים ארבע פעמים. לאחר ארבע פעמים מורידים את הבצק […]

עוגת טורט עשירה עם קצפת ודובדבנים 🍒_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים לטורט: מידה בכוס 250 מיל 4 ביצים L כוס וחצי סוכר 1כוס שמן 1כף גרידת לימון 1כוס מיץ לימונדה ספרינג פריגת לא משנה /או מ.תפוזים 2 כוסות קמח 1/2 כוס נטיפי שוקולד קטנים 1 כוס קוקוס 1 שקית אבקת אפייה 2 שקיות סוכר וניל לזיגוג אחרי האפיה רבע כוס סילאן 2 כפות מים רותחים […]