Share with:


צמחוני

מה צריך?

1 תפו"א חתוכה לחצאים
1 בטטה בנונית חתוכה גם לחצאים
1 כוס שמנת מתוקה פרווה
2 כפות אבקת מרק בצל
2 כפות אבקת מרק קטניות פיקנטי
2 כפות מיונז
1 כפית פלפל שחור גרוס

אופן הכנה

1) שמים בקערה את התפו"א ובטטה
2)שופכים לסיר גדול ומוסיפים את השמנת פרווה מערבבים
3)מוסיפים אבקת מרק בצל, מיונז פלפל שחור ואבקת מרק קטניות פיקנתי
4) שופכים לתבנית פיירקס מכתבים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל190 מעלות כשעה ורבע
5) ועוד 20 דק ללא נייר…

תפוח אדמה ובטטה מוקרם פרווה
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים