Share with:


פרווה

אופן הכנה

מנה טעימה וכייפית של אטריות עם כרוב, רוטב צ'ילי מתוק, בצל סגול, צימוקים ותיבול קליל

רכיבים:
1 חבילת אטריות – השתמשתי באטריות רחבות, מבושלות לפי הוראות יצרן
1 בצל סגול גדול קצוץ גס
1/2 כרוב קצוץ גס
1 כוס צימוקים בהירים/חמוציות -השתמשתי בצימוקים בהירים
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
1 כוס מים חמים – מהבישול של האטריות.
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית פפריקה מתוקה
תרסיס שמן

ההכנה:
1. מכינים את האטריות לפי הוראות יצרן. שומרים 1 כוס המים שבושלו האטריות בהן.
מסננים ומצננים את האטריות.
2. באותו סיר על אש בינונית שבהן בושלו האטריות מרססים קלות עם תרסיס שמן, מאדים את הבצל עד לשקיפות.
3. מוסיפים את הכרוב ומערבבים.
מוסיפים את הרוטב צ'ילי מתוק והתיבול ומערבבים.
אחרי בישול וערבוב של כדקה-דקה וחצי, מוסיפים את הצימוקים/חמוציות ומערבבים.
4. שהכרוב התאדה קלות מוסיפים את הכוס מים ששמרנו בצד, ומערבבים.
מוסיפים את האטריות ומערבבים.
5. מנמיכים את האש ונותנים בישול עם מכסה חצי סגור לעוד 10 דקות. מידי פעם מערבבים.
סוגרים, מכסים את הסיר עם המכסה לגמרי ונותנים מנוחה קלה….

תבשיל אטריות סטייל שווצרי
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

132 מתכונים