Share with:


חלבי

אופן הכנה

300 גרם קמח
קורט מלח
1 ביצה קטנה
2 כפות שמן
חצי כוס מים חמים
150 גרם פירורי ביסקוויט
125 גרם חמאה או מרגרינה
200 גרם אגוזים
2 שקיות סוכר וניל
מעט קליפת לימון מגורדת
75 גרם סוכר
קורט קרדמון
כוס שמנת חמוצה
חצי קופסא דובדבנים חמוצים
בכל פרוסה כ-310 קלוריות .

לנפות את הקמח לתוך קערה עם קורט מלח . לערבב ביצה , שמן ומים ולהוסיף קמח . ללוש את הבצק , לכסותו במגבת ולהשהות חצי שעה . לרדד את הבצק על מגבת מקומחת בעובי 2-3 ס"מ . לרדד ומתוח את הבצק עד היותו דק כנייר .
להזהיב את פרורי הביסקוויט בחמאה ולפזר על הבצק . לערבב דובדבנים ושמנת ולשים על הבצק .
להשאיר שוליים ללא מילוי ולהרטיב מעט . להרים את המגבת ולגלגל את הבצק . לשים בזהירות את השטרודל בתבנית משומנת ולאפות בטמפרטורה של 200 מעלות כ-40 דקות .
תוך כדי האפייה למרוח את הכרוכית במרגרינה ובגמר האפייה לפזר אבקת סוכר..

שטרודל אגוזים
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים