Share with:


חלבי

אופן הכנה

מקציפים 4 ביצים שלמות עם שלושת רבעי כוס סוכר כ10 דק' עד לקבלת קרם תפוח
מוסיפים כף תמצית וניל.
מכבים את המיקסר מוסיפים שלושת רבעי כוס קורנפלור ומקפלים פנימה בלי
לשבור את הקצף.
בתבנית של התנור שמים נייר אפייה ומשטחים ישר.
אופים בתנור שחומם מראש 200 מעלות כ 10דקות.
מוציאים נותנים לה להתקרר.
בינתיים מקציפים 2שמנת מתוקה כוס חלב ואינסטנט פודינג אחד לקרם יציב.למרוח על העוגה מה שרוצים אני מרחתי ממרח לוטוס מעל למרוח חלק מהקצפת.
לגלגל לרולדה ולמרוח גם מלמעלה עם הקצפת.
להשאיר קצת מהקצפת לשים בשקית זילוף ולקשט.

להמיס 2 כפות לוטוס במיקרוגל ולזלף מלמעלה.

רולדה מהממת וטעימה קלה להכנה🌺_מתכון של יפה דודיאן
יפה דודיאןספר המתכונים של
מתכון של

יפה דודיאן

64 מתכונים