Share with:


חלבי

אופן הכנה

שמרים מבצק חלבי –
1.5 כוסות חלב
1 כף שמרים יבשים
1.5 כפות סוכר
1 ביצה
4.5 כוסות מידה קמח
50 גר חמאה

להכניס למיקסר את כל החומרים לפי הסדר
את החמאה להוסיף לאט בקוביות לאחר שמתגבש בצק
להמשיך ללוש עוד 10 דקות
אפשר להכפיל כמויות לקילו
להתפיח שעה להוריד אויר להתפיח עוד חצי שעה

מילוי לקרנץ קינמון –
לערבב בקערה 100 גר חמאה
עם כוס סוכר וחצי כוס קינמון
למשחה חלקה
לחלק את הבצק לשניים
לפתוח אחד למרוח את המשחה לגלגל ולחצות לשניים לסובב אחד בשני ולהכניס לתבנית להתפיח עוד רבע שעה ולאפות
את עוגת הרוגלך עשיתי עם החצי השני
חילקתי לשניים פתחתי ומרחתי נוטלה
עם גלגלת פיצה לחלק למשולשים ולגלגל
לסדר בתבנית אחד על השני או בבודדים
למרוח חלמון ביצה
לאפות ב 180 מעלות 45 דקות
אחרי האפיה אפשר למרוח מי סוכר

קרנץ קינמון / עוגת שמרים רוגעלך נוטלה_מתכון של די שיקר
די שיקרספר המתכונים של
מתכון של

די שיקר

30 מתכונים