Share with:


בשרי

אופן הכנה

 

מצרכים :
8 חתיכות פרגיות נקיות
2 בצלים חתוכים לרצועות
1 פלפל מתוק חתוך לרצועות
1כפית רכז רימונים או דבש
פלפל שחור גרוס
מלח
כורכום
פפריקה
אופן ההכנה :
למרינדה :
בקערה עמוקה
2 כפות שמן
מעט מלח
פלפל שחור גרוס
רכז רימונים
חצי כפית פפריקה
רבע כפית כורכום
מערבבים היטב מכניסים את הפרגיות עוטפים היטב את כל הפרגיות במרינדה ומכניסים לקירור לחצי שעה
או כמה שעות ..
בסיר שטוח מזהיבים את הבצל היטב ומוסיפים רצועות גמבה .לאחר הזהבה מוציאים לכלי אחר ומניחים בצד .
באותו סיר שהזהבנו את הבצל מניחים את הפרגיות במרינדה וצורבים עד הזהבה על אש גבוהה משני הצדדים .
לאחר שהזהבנו וצרבנו היטב את הפרגיות מוסיפים את הבצל והגמבה שהזהבנו ומערבבים היטב טועמים אם חסר מלח .
בתאבון אסתי 😋

פרגיות בתוספת בצל ופלפל_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

180 מתכונים