Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

6-7 כוסות קוקוס
מעט צבע מאכל אדום
6 ביצים שלמות מוקצפות
רבע כוס שמן
כוס סוכר
כף גלוקוזה
שקית סוכר ווניל
שקית אבקת אפיה

להקציף את הביצים בשלמותם
להוסיף את השמן והגלוקוזה להמשיך להקציף
להוסיף את הקוקוס והווניל לערבל
לעטוף לתת לזה לנוח בערך רבע שעה
לכדרר, לטבול באבקת סוכר

לאפות 150 מעלות עד שייתפוצצו או עד 10-12 דק…
מה שיבוא לפניי.