Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים לבסיס :
2 ביצים
כוס קמח
1/2 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
כף גדושה קקאו
כף גדושה חמאת בוטנים
1/2 כוס חלב

מקציפים את הביצים עם הסוכר קלות מוסיפים את השמן והחלב מערבבים
מוסיפים את שאר החומרים מערבבים
שופכים את התערובת לתבנית משומנת אופים בתנור שחומם מראש 170 מעלות 15 דקות ( העוגה צריכה להיות נמוכה )
יוצרים בעזרת פורמה עיגולים בגודל של תבנית הסיליקון

150 גרם שוקולד מריר + כף שמן ממיסים מעל בן מארי מסירים מהאש
מוזגים כמות קטנה בתבנית הסיליקון ומסובבים על כל תבנית סילקון בנפרד את השוקולד המומס ומקפיאים לשעה

קרם הוניל :
1 מיכל שמנת מתוקה
1/2 גביע שמנת חמוצה
כפית תמצית וניל
3 כפות אינסטנט פודינג וניל

מקציפים את המוצרים של הקרם יחד לקצפת תפוחה
שמים מהקרם וניל על השוקולד שקפא שמים מעל את עיגולי העוגה ומקפיאים
*** מוצאים 10 דקות לפני ההגשה בתאבון.

פינוק קפוא
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים