Share with:


חלבי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(חלבי)

המצרכים:

לבצק:
250 גרם קמח
100 גרם חמאה
1 כף מים קרים
1 כפית מלח

למילוי:

500 גרם תרד קצוץ
2\1 כוס חלב
2\1 כוס שמנת מתוקה לבישול
2 ביצים
50 גרם פרמזן מגוררת
50 גרם גבינה בולגרית מגוררת
50 גרם חמאה
מלח לפי הטעם
2\1 כפית פלפל שחור גרוס

ההכנה:

הבצק:
מכניסים את כל המרכיבים למיקסר עם וו לישה, לערבל עד קבלת בצק אחיד.
לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר כשעה.
מילוי:
במחבת עם החמאה, להכניס את התרד הקצוץ ולהוסיף
לאדות עד שהתרד מתרכך לסנן מנוזלים ולהניח בצד.
בקערה
לטרוף את הביצים עם חלב, שמנת והפרמז'ן, גבינה בולגרית, מלח ופלפל.
הכנה:
בתבנית פאי משומנת קלות בקוטר 26 ס"מ.לרדד עלה מהבצק להניח בתבנית ולהצמיד
את הבצק עד השוליים בגובה התבנית..
להוסיף את התרד מעל הבצק ולשטח היטב..
על התרד יוצקים את תערובת הביצים השמנת והחלב.
להכניס את התבנית לתנור שחומם מראש על חום 180 מעלות צלזיוס למשך 30 דקות
או עד הזהבה שחומה ויפה.