Share with:


בשרי

אופן הכנה

חומרים:
עוף כמספר הסועדים
3 כפות שמן
1 בצל גדול חתוך לרצועות
3 תפו"א גדולים חתוכים לרבעים
1 בטטה חתוך לרצועות או 5-6 קטנים
כפית מלח
2 כפות רסק עגבניות
1/2 כפית פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה (אפשר להוסיף גם מעט פפריקה חריפה)

אופן ההכנה:
1 לחמם בסיר את השמן ולהשחים את העוף משני צידיו ולהוציא למסננת
2 באותו הסיר לטגן את הבצל עד להזהבה להוסיף את הרסק ולערבב הייטב להוסיף תבלינים וחצי כוס מים רוטחים
3 להניח בסיר בצורה מסודרת את העוף ועל העוף את התפו"א והבטטה ולהוסיף מים רוטחים עד גובה התבשיל להנמיך את האש ולנענע את הסיר מידי פעם, ועים כף בעדינות להרטיב את העוף

עוף עם תפוחי אדמה ובטטה
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים