Share with:


חלבי

אופן הכנה

4 ביצים שלמות במיקסר
להקציף היטב
קערה 1
כוס קמח תופח
כוס סוכר
כוס שוקולית
קערה 2
כוס 1 שמן
חצי מיכל שמנת מתוקה
לאחר הקצפת הביצים
לשים בזרם דק את השמן
והשמנת על מהירות נמוכה
ומיד להכניס את היבשים
להקציף עד איחוד בלבד
להכניס ל170 מעלות
עד שקיסם יוצא עם פירורים
את הציפוי לשים שהוא קר על העוגה החמה (שמנת על הגז חצי מיכל עד רתיחה לכבות להבה להכניס תשוקולד 100 גרם לערבב)
לפזר סוכריות ..בהצלחה