Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים :
5 ביצים
כוס קמח
כוס וחצי סוכר
3/4 כוס קקאו
כף תמצית וניל
1 א.אפיה
2 כפות קונפלור
3/4 כוס חלב
כוס שמן
1/4כוס מים
100 גרם אגוזי מלך שבורים גס

קרם שוקולד ונוגט :
100 מייל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
כף גדושה קרם נוגט
מחממים את השמנת מתוקה שוברים פנימה את קוביות השוקולד
מסירים מאש מוסיפים את הנוגט ומערבבים היטב ,

אופן ההכנה :

מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב ומבריק
בקערה אחרת שמים את החלמונים ,החצי כוס סוכר והכוס שמן מערבלים
מוסיפים את שאר החומרים בהדרגה ומערבלים קלות
מוסיפים את האגוזים וקצף הביצים ומקפלים לתערובת אחידה
אופים בחום של 160 מעלות כ 45 -50 דקות
מקררים את העוגה שופכים רבע מכמות הקרם שוקולד בתחתית צלחת הגשה ,ומעל העוגה מורחים את השאר ומקשטים בקרם נוגט.

עוגת שוקולד אגוזים וקרם שוקולד נוגט
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים