Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית:
5 חלבונים
1 כוס סוכר
2 סוכר וניל
מקציפים את החלבונים לקצף נפוח מוסיפים סוכר ווניל בהדרגה לקצף חזק.
1/4 1 כוסות קוקוס
מוסיפים לקצף ומאחדים בתנועות עטיפה בזהירות. מעבירים לתבנית 26 משומנת ואופים בתנור שחומם מראש 160 מעלות עד שיזהיב קלות ומצננים.
שכבת הקרם:
2 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 פודינג קרמל או ריבת חלב
כף סירופ מייפל
מקציפים לקרם יציב ומיישרים על העוגה מכניסים למקפיא להתייצבות

גנאש קרמל:
50 מל שמנת מתוקה
4 כפות ממרח קרמל
כף סירופ מייפל
מחממים במיקרו מערבבים טוב ומצפים מעל הקרם. מקשטים בשוקולד לבן ומכניסים לקירור למספר שעות או לילה…

עוגת קוקוס קרם וגנאש קרמל ומייפל
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים