Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים :
100 גרם פרג טחון טרי
כף גדושה חמאה
כף סוכר
1/2 כוס חלב
מיץ מתפוז שלם
מבשלים את ה 5 המצרכים יחד על להבה נמוכה 5 דקות ומסירים מהאש.
כוס קמח
3/4 כוס שמן
כוס סוכר
100 גרם אגוזי מלך גרוס
4 ביצים
1 א.אפיה
1/2 כוס מים

אופן ההכנה :
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף תפוח ומבריק
מערבלים בעזרת מטרפה בקערה נקיה את החלמונים והשמן
מוסיפים את המים ,את הפרג שבישלנו והאגוזים ומערבבים
להוסיף את הקמח ואבקת האפיה ושוב לערבב היטב
לקפל את החלבונים לתערובת העוגה למסה הומוגנית
לאפות בתבנית משומנת עגולה עם חור באמצע 165 מעלות
35 -40 דקות
*** תמיד מומלץ לבדוק עם שיפוד לפני שמוצאים מהתנור
לצנן היטב את העוגה להעביר לצלחת הגשה ולמזוג מעל את קרם השוקולד

קרם שוקולד :
100 גרם שוקולד מריר
100 מייל שמנת מתוקה
מחממים את השמנת מתוקה ומסירים מהאש, מוסיפים את קוביות השוקולד מערבבים היטב.

עוגת פרג אגוזים ושוקולד
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים