Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מצרכים
5 בימים מופרדות
1 וחצי כוס סוכר חום
1 כוס קוקוס
100 גרם פרט טחון דק
100 גרם פקאן בסוכר טחון גס עד בינוני
1 כוס שמן
1 וחצי כוס קמח
1 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
1 כוס תה פושר

לגנאש
2 כוסות חד פעמי לשתיה קרה של שמנת צמחית או חלבית
250 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה
1) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב
2) בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השמן , קוקוס, אבקת אפייה, סוכר וניל ,פרג והכוס תה עד לאיחוד ומקפלים את התערובת לקצף החלבונים בתנועות קיפול תמיד
3) שופכים את התערובת לתבנית סיליקון או תבנית עגולה משומנת
בקוטר 24 ס"מ , אופים בתנור שחומם מראש
ל 180 מעלות כ 40 דק

הכנת הגנאש
שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד המריר ,ממתינים כ דק
ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק, שופכים על העוגה ומפזרים קוקוס או אגוזים
מה שבא לכם בראש השמיים הם הגבול

בהצלחה לכולם
Jacqueline fadelone

עוגת עסיסית עם פרג, פקאן בסוכר וציפוי גנאש שוקולד מריר
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים