Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבסיס העוגה
3 ביצים
רבע סוכר
כפית אבקת אפיה
חצי כוס קמח מנופה
כפית תמצית וניל
3 כפות שמן

להקציף את הביצים עם הסוכר לקצף תפוח ובהיר להוסיף את השמן.ותמצית וניל. לסגור את המקסר עם מרית להוסיף את האבקת אפיה והקמח
לשמן תבנית 26. לאפות 180 מע כ20 דק . ולקרר היטב

מלית גבינה
750 גבינה לבנה 9 %
שמנת חמוצה אחת
גבינת שמנת נפולאיון
חצי כוס סוכר
2 כפות ליקר אמרטו
כפית תמצית וניל
מחית מנגו 200 גר של פריגת
21 גר גלטין מושרה עם כוס מים קרים
שמנת מתוקה אחת

לערבב את הגבינות השמנת חמוצה סוכר אמרטו ת.וניל היטב.להקציף שמנת מתוקה. להוסיף בקיפול את השמנת מתוקה ואת המחית מנגו.
להכניס את כוס המים עם הגלטין למיקרו ל30 שניות.
לסנן את הגלטין לתוך התערובת ולערבב היטב
לשים שקף מסביב לעוגה לשפוך על הבסיס את תערובת הגבינות עם המחית מנגו..
למקרר ל4 שעות

לציפוי
300 גר שוקולד לבן
250 שמנת מתוקה
100 גר מחית מנגו
במיקרו שוקולד עם השמנת לדקה
לערבב היטב להוסיף את המחית מנגו
למרוח את השוקולד על העוגה
לעוד שעה למקרר או למקפיא
לזלף שמנת מתוקה
ולקשט
.

להחזיר למקרר לעוד שעה….

עוגת מוס גבינה מחית מנגו
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים