Share with:


חלבי

אופן הכנה

העוגה נראת פשוטה אבל מאוד מפתיעה

מצרכים :
160 גרם סוכר
6 ביצים
140 גרם קמח
כפית תמצית וניל
מיכל שמנת מתוקה 250 מייל
250 מייל חלב
פחית חלב מרוכז

אופן ההכנה :
מקציפים את הביצים 5 דקות לקצף תפוח ,מוסיפים בהדרגה ( ממש לאט )
את הסוכר ומערבלים עוד 7 דקות מהירות גבוה
מוסיפים את התמצית וניל, ומקפלים בדרגה את הקמח
משמנים תבנית מלבנית בינונית בחמאה ,מכניסים לתנור שחומם מראש 155
מעלות 20 דקות ,

בעזרת שיפוד בודקים שהעוגה יבשה וזהובה להוציא ולצנן מעט
לעשות חורים עדינים בעזרת סכין שיחדור רוטב הטרס לצ'ס

מרתיחים את החלב כמה דקות מסירים מהאש מסננים מהקרום שנוצר
מערבבים את החלב רתוח, החלב מרוכז והשמנת מתוקה ושופכים מעל העוגה שתספוג את רוטב הטרס לצ'ס
*** מומלץ לקרר לפני האכילה.

עוגת טרס לצ'ס מספרד
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים