Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים לתחתית:
200 גר’ שוקולד מריר
100 גר’ חמאה
4 ביצים
1 כוס סוכר
2 סוכר וניל
1 כוס קמח תופח
*או אבקת אפייה
ממיסים את השוקולד עם החמאה ומצננים מעט
להפריד ביצים להקציף חלבונים עם סוכר וסוכר וניל לקצף חזק. להנמיך מיקסר להוסיף חלמונים.
להוסיף את השוקולד לקצף בתנועות עטיפה. לנפות את הקמח ואפייה. או קמח תופח.
לאחד בתנועות עטיפה מעט עד שהקמח נטמע בתערובת.
ניצוק לתבנית 28 עגולה ונאפה כ-30 דקות 180 מעלות. לא לייבש אותה

קרם בננה:
2 שמנת מתוקה
1 פודינג בטעם בננה
או פודינג וניל ותמצית בטעם בננה
להקציף הכל יחד עד קבלת קרם יציב

קרם שוקולד:
2 שמנת מתוקה
1 פודינג שוקולד

לאחר אפיית בסיס הבראוניז נניח לו להצטנן ואז ניצוק על הבסיס את קרם בננה ניישר היטב ונכניס למקפיא לחצי שעה בינתיים נקציף את הקרם שוקולד לקרם יציב ניצוק מעל שכבת הקרם בננה ניישר ונקשט בסירופ שוקולד

עוגת בראוניז ושכבות קרם בננה ושוקולד
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים