Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים
‏כוס חד פעמי שתייה קרה
‏תבנית 26

‏שש ביצים
‏1 כוס סוכר
‏2 כוסות קמח מנופה
3/4 כוס שמן
2 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
1 ‏כוס פקאן ‏טחון גס
1/2 כוס ‏מיץ לימון

קרם לעוגה
500 גרם שמנת מתוקה
‏1 אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס חלב
‏2 כפות סוכר
250 גרם ‏גבינה מסקרפונה

הכנה
‏בקערת המיקסר ‏להקציף ביצים שלמות להוסיף סוכר בהדרגה סוכר וניל להמשיך להקציף 10 דקות להוריד את מהירות המיקסר ‏להוסיף שמן בהדרגה כוס פיקאן מיץ לימון קמח הפקת אפיה לשמן תבנית עגולה עם נייר אפיה ‏ לצקת את הבלילה
לאפות על חום 180 מעלות 45 דקות אצלי. כל אחת. והתנור שלה ‏כשהעוגה מוכנה ‏לצנן טוב טוב ‏להכין
קרם ‏:
להקציף שמנת מתוקה ‏עם סוכר ‏חצי כוס חלב אינסטנט פודינג וניל גבינה מסקרפונה
‏לפרוס את העוגה לשלוש שכבות. ‏לצקת קרם ‏ בנדיבות ‏לכסות שכבה ראשונה שכבה שניה שכבה שלישית לצפות את העוגה לקשט כיד המלך‏

בתיאבון

סיגלית ימין

עוגת טורט פקאן מעדן
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים