Share with:


חלבי

אופן הכנה

פעם אחת ולתמיד איך העוגייה הזו צריכה להיות-
שמנמנה,
סדוקה,
מושלגת באבקת סוכר שלא נבלעה פנימה בתום האפייה 😅
עם פריכות חיצונית
ומרקם צ'ואי מבפנים.

מרבית ההצלחה שלה תלויה במידת האפייה, אם תאפו אותה יותר מידי, תקבלו מרקם סטנדרטי של עוגה
אם תוציאו בזמן, אתם עשויים להתעלף מהביס.

מתכוןמתכון

עוגיות שוקולד פיצוצים_מתכון של הילה סמוכה רשתי
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים