Share with:


פרווה

אופן הכנה

כוס חדפעמי חם
בקערה מערבבים
2 כוסות קמח
50 גר' נטורינה מומסת
רבע כוס סוכר
כפית קורנפלור
חצי כוס מיץ תפוזים
כפית תמצית וניל
50 גר' שוקולד מריר קצוץ
50 גר' פקאן קצוץ
מערבבים לבצק אחיד
קורצים כדורים ולמקרר
כחצי שעה
מסדרים בתבנית ו
ומשטחים קלות
180 מעלות
כ20/25 דקות

עוגיות שוקולד ופקאן_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים