Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

300 גרם מחמאה או חמאה
1 שקית אבקת סוכר
1 סוכר וניל
2 חלמונים
1 ביצה שלמה
3 כוסות קמח רגיל כוס של 200 מ"ל

לקישוט
50 גרם שוקולד מריר
ריבה

אופן ההכנה
להקציף מחמאה עם אבקת סוכר 5 דקות עם וו גיטרה להוסיף את הביצים להמשיך להקציף כמה דקות להוסיף את הוניל ואת הקמח הכל לערבב מעט לתת לנוח 5 דקות
לחמם תנור 180 מעלות
להכניס לשקית זילוף מומלץ לקמח מעט את השקית ולזלף בתבנית עם נייר אפיה ולאפות 15 דקות לבדוק שלא ישרפו
לקרר היטב
אם רוצים לקשט עם שוקולד
להמיס במיקרוגל שוקולד מריר ולתבול את הקצה של העוגיה להכניס למקפיא 5 דקות להתקשות השוקולד
אם רוצים עם ריבה פשוט למרוח ריבת תות על עוגיה בצד הפנימי ולהניח מעל עוד אחת

עוגיות עם שקית זילוף_מתכון של שרה יוסף
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

165 מתכונים