Share with:


פרווה

אופן הכנה

200 גר' פרג טחון טרי
5 ביצים L
כוס סוכר
סוכר וניל אחד
3/4 כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים

גרידת לימון
חצי כוס מחית תפוחים
שתי כוסות קמח תופח
חצי כוס אגוזי פקאן ומלך קצוצים
אופן ההכנה
להקציף ביצים עם סוכר סוכר וניל
לקצף תפוח ובהיר
בקערה לנפות את הקמח להוסיף את הפרג והאגוזים לערבב לאחידות
להנמיך את המקסר לזלף את השמן
להוסיף לסרוגין את היבשים את מיץ התפוזים ומחית התפוחים
לערבב היטב עם מרית
בתבנית 24 קפיצית
לפרוס תפוחים חמוצים להניח בתחתית לפזר מעל סוכר חום וסוכר וניל
מעל את תערובת העוגה
לאפות 160 מע טורבו ל50 דק
לבדוק עם קיסם שהעוגה מוכנה
להוציא מהתנור להניח מגבת נקייה לקרר
ולהפוך את העוגה על תבנית
אני פיזרתי מסביב ברס מאגוזי לוז 💖
בהצלחה🙏😋

עוגות פרג ותפוחים_מתכון של רחל עינב
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים