Share with:


חלבי

אופן הכנה

150 גרם חמאה או מרגרינה
250 גרם סוכר
150 גרם אגוזים טחונים
1 כפית שטוחה אבקת אפייה
300 גרם קמח
2 כפות קקאו
חצי כפית קנמון
1 קורט ציפורן
קליפת לימון מגורדת
2 כוסיות ליקר דובדבנים (או רום , קוניאק וכו')
1 ביצה
2-3 כפות חלב
5-6 כפות ריבה אדומה
1 חלמון
1 כף חלב משומר
בכל פרוסה כ-415 גרם .

לערבב שומן מומס , סוכר , אגוזים טחונים , קמח ( מנופה יחד עם אבקת אפייה ) , קקאו , תבלינים , ליקר , ביצה וחלב .
ללוש ביד לבצק פריך . להכניס למקרר לשעה . לרדד את מחצית הבצק בתחתית של תבנית קפיצית . למרוח בריבה .
מן הבצק הנותר לרדד עלים קטנים . לערוך בצורה נאה על העוגה . למרוח בתערובת של חלב משומר וחלמון .
לאפות בטמפרטורה של 175 מעלות במשך שעה . העוגה טעימה במיוחד אחרי ימים אחדים.

עוגה לינצאית
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים