Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון של Shaham Gur
1 כוס סוכר חום
120 חמאה רכה
3 ביצים L
1 שמנת חמוצה
1 כוס חלב (אגוזי לוז במקרה הנ"ל)
1 אספרסו כפול
1/2 כוס חמאת בוטנים
2 כפות נוטלה
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה

במיקסר:
– מעבדים חמאה וסוכר לתערובת קרמית תפוחה
– מוסיפים ביצים אחת אחת
– מוסיפים את כל הנוזליים
– מוסיפים חמאת בוטנים ונוטלה
– מוסיפים קמח ואבקת אפיה
– משמנים תבנית
– אופים על 170 כ40-50 דקות

במקרה של הקוגלהוף מקררים לגמרי לפני ההוצאה מהתבנית…

עוגה בחושה נוטלה אספרסו וחמאת-בוטנים
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים