Share with:


צמחוני

אופן הכנה

4 חצילים מאורכים שחורים וקלים פרוסים
2 גמבות אדומות
2 פלפל חריף אדום/ירוק
פפריקה אדומה מתוקה
צרור כוסברא
צרור פטרזיליה
5 שיני שום קצוצים דק
חומץ מלח.פלפל שחור גרוס

להניח בתבנית עם ניר אפיה את פרוסות החציל לפזר מעל מלח גס פלפל שחור גרוס ושמן זית לתנור 180 בטורבו עד להשחמה. ולקרר
בקערה לקצוץ את הגמבה לריבועים קטנים. פלפלים חריפים שום כוסברא פטרזיליה. להניח את החצילים לפזר מעל מלח פלפל שחור פפריקה אדומה מתוקה חצי כוס חומץ ןמעט שמן קנולה לערבב.
להעביר למקרר לשעתיים.

תהנו .בהצלחה. .לכו להכין.

הסלט מעולה לכריכים לבשר תמיד משדרג את האוכל
נשמר במקרר לשבועיים

סלט חצילים פיקנטי
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים