Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים:
* חלקי עוף.
* 2 כפות שמן.
* 10 תפו"א קלופים וחתוכים לקוביות.
* 1 בצל חתוך לחצאי טבעות.
* 3 שיני שום קצוצים.
* 1 כף פפריקה מתוקה ו/או חריפה.
* 1 כפית כורכום.
* 1 כפית קארי.
* חצי כפית כמון.
* 1 כפית מלח.
* חצי כפית פלפל שחור.
* 1 כפית אבקת מרק עוף אמיתי של קנור.

אופן ההכנה:
* בסיר שטוח לטגן חלקי העוף בשמן, על אש קטנה
כרבע שעה כשהסיר מכוסה.
* בקערה לתבל הירקות בתבלינים עם מעט שמן ולערבב עם היד.
* להוסיף הכל לסיר עם העוף ולהוסיף כוס אחת מים.
* להשאיר על אש קטנה שעה וחצי, ולהניח מגבת על מכסה הסיר.
* לכבות האש ולהגיש.

טעים ברמות.
בהצלחה,
בתאבון
ולבריאות.

סופריטו תפו"א ועוף באידוי
אורי לבספר המתכונים של
מתכון של

אורי לב

4 מתכונים