Share with:


חלבי

אופן הכנה

5 ביצים
חצי כוס שמן
5 כפות סוכר
מקציפים את הביצים ומוסיפים בהדרגה את השמן וכך גם את הסוכר
מוסיפים כוס קמח+כף(תופח) תוך כדי הקצפה לאחר מכן כוס סולת מוספים סוכר וניל 1 מקציפים הכל יחד עד לקבלת בלילה חלקה
משמנים תבנית(או תבניית קטנות) ומכניסים לתנור 180 מעלות 20 דקות (לבדוק עם קיסם)

סירופ
כוס וחצי סוכר
2 כוסות מים
להרתיח על הגז כשזה מבעבע להוסיף 2 כפות רום להוריד מהאש לשים על הסברינות לאחר שהן בטמפרטורת החדר.

קצפת
2 שמנת מתוקה
1 אינסטינג פודינג וניל
חצי כוס חלב

להקציף יחד לקצפת יציבה למלא שקית זילוף ולזלף על הסברינות כשהן קרות….

סברינה
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

153 מתכונים