🤩🤩
לשטוף היטב תפוחי אדמה קטנים. אין צורך לקלף. אני משתמשת ב"דוד-משה" ולחתוך לאורכם.
להניח על תבנית רצוי שחורה ועבה… לא מומלץ בחד-פעמי.
להוסיף…
שמן קנולה / זית
פפריקה מתוקה בשמן מרוקאית
שום גבישי (לא חובה)
מלח
אבקת מרק בצל / פטריות
לערבב היטב…
לסדר כמה שטוח שאפשר.
להכניס לתנור 200-220 מעלות עד קבלת הגוון הרצוי.
לערבב רק פעם אחת באמצע האפיה… (בערך כעבור 20 דקות) כדי שלא ייתפרקו.
* אם קצת נשרף… יותר טעים.
בהצלחה 🌿