Posted by ירדנה ג'נאח on Friday, July 5, 2019
❤לעוגת השוקולד :
להקציף 5 ביצים ולהוסיף כוס סוכר לקצף אוורירי.
להוסיף בזרם דק :
חצי כוס שמן ,
חצי כוס מים ,
1 סוכר וניל
3 כפות שוקולית
2 כוסות קמח אוסם
1 אינסטנט פודינג שוקולד
להכניס לתבנית מוארכת ולאפות על 180 מעלות כ40 דקות
להקציף
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט וניל
כוס חלב
לאחר האפיה לרוקן את פנים העוגה ולעזוב מסגרת ותחתית כמובן .
לאחר שהעוגה קרה למלא בפירות וקצפת ולקשט