Share with:


חלבי

אופן הכנה

בקערה שמים
כוס ורבע סולת עם חמאה מומסת
מערבבים ונותנים מנוחה שהסולת תיספוג את החמאה

שמים במקרר עד כמה שעות לפני שרוצים להכין את המעמול

מוסיפים לקערה של הסולת והחמאה..
כוס קמח
כפית אבקת אפיה.
כפית סוכר..
חצי כוס חלב או מיים
מערבבים ונותנים שוב מנוחה.
קורצים כדורים ומניחים בתבנית עם נייר אפיה…

מילוי…

ממרח תמרים
קינמון
אגוזים טחונים

לוקחים  כדור פותחים אותו ממלאים במילוי וסוגרים שוב לכדור

מי שרוצה משתמש במצבט

השתמשתי במכשיר צורות

חום 180 מעלות בערך רבע שעה
לקרר ולבזוק אבקת סוכר

מעמולים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים