Share with:


חלבי

אופן הכנה

פיצוץ שוקולד מריר ונגיעות קפה

מצרכים:
1/4 כוס קקאו
100 גר' חמאה מומסת
150 גר' שוקולד מריר משובח קצוץ
2 כפיות אספרסו
3 ביצים
1+1/2 כוס קמח
1 אבקת אפייה
חצי כוס סוכר+ כף

לציפוי:
100 גר' אבקת סוכר

אופן ההכנה:
1. מכניסים את כל החומרים מלבד הקמח ואבקת האפייה וטורפים היטב.
2. מוסיפים את הקמח פנימה ומקפלים עד לקבלת בצק דביק מאוד.
3. מכניסים למקפיא לחצי שעה.
4.מוציאים מהמקפיא. מגלגלים כדורים קטנים בגודל של כ-1.5 ס"מ. טובלים בא. סוכר מניחים ע"ג תבנית במרווחים גדולים ומכניסים לתנור שחומם מראש 170 מעלות כ-7 דקות.
-חשוב לא לאפות יותר מידי ולא פחות מידי לכן ברגע שהעוגייה תופחת ו"מתפוצצת" זה הזמן להוציא מהתנור ולא לחכות. יש ללמוד את זמני האפייה כל אחד לפי התנור הביתי שלו.

בהצלחה

מושלגות שוקולד מריר בנגיעות קפה
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים